KONTAKT OSS VED SMÅ ELLER STORE BYGGEPROSJEKTER

SMÅ ELLER STORE BYGGEPROSJEKTER KONTAKT OSS


Jørgen Kreyberg 30.01.2017, 21:18 Vi har fått et supert tilbygg på hytta. Vi ønsket mer lys og luft. Det har vi fått. Samarbeidet med MBB har vært ukomplisert. De har holdt både fremdrift og budsjett. I tillegg har de underveis gitt gode råd. Solide håndverkere som kan anbefales.
Frode og Ragnhild 21.02.2017, 23:00 Vi har kjøpt nybygget hytte på Gutubakken. Hytta har god kvalitet, og MBB er tillitvekkende og service-innstilte. De er opptatt av at vi som kjøpere skal bli fornøyd, og hva de evt. kan forbedre til neste hytte. Vi har ikke noe problem med å anbefale hytter fra MBB.
Terje Hjelvin Andersen 12.12.2016, 10:35 Vi hadde gleden av å stifte bekjentskap med Mesnali Bygg og Blikkenslager AS i 2013 og tegnet kontrakt for oppføring av hytte av type "Lunkefjell". Dette har vi ikke angret på. Prosjektering og oppføring av hytte ble utført på en fremragende måte. Dyktige,pålitelige og hyggelige håndverkere og ledelse i det firmaet!. Kan trygt anbefales!.
Sivilarkitekt MNAL Kjell Erik Arstad 12.12.2016, 19:08 Mine medeiere og jeg takker for hyggelig samarbeid vedrørende utbygging av hytta vår på Sjusjøen. Vi er kjempefornøyde med den profesjonelle måten byggesaken er gjennomført på og den faglige kvaliteten på de utførte arbeidene. Ole Jonny og hans team anbefales!
Ellen Kari Aalstad 12.12.2016, 21:11 Vi har nettopp fått satt opp ny hytte ved Storåsen på Sjusjøen. Etter å ha vært i kontakt med flere aktører i markedet, endte vi opp med MBB, noe vi ikke angrer på. Her gis det god, individuell hjelp og tilpasninger. Vi har møtt hyggelige og løsningsorienterte personer hele veien. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet og gleder oss til å ta hytta i bruk. MBB anbefales!
SE VÅR FIRMAKATALOG

Bli kjent med oss i vår firmakatalog

Klikk her for åpne (PDF)

TIL SALGS

Vi har for tiden ingen hytter klare for salg


KONTAKT OSS I DAG

TLF BYGG: 932 17 057

TLF BLIKK: 934 11 952 

E-POST: OLE.J@BYGGBLIKK.NO 


BESØK OSS PÅ FACEBOOK